Informationsmöte i Karlskoga

12.11.2014 21:56

Hej alla underbara där ute

Idag känner vi oss rätt trötta och kanske en aning besvikna, inte på er, men på oss, att vi ej verkar når ut till er angående nattvandringen. Vi ser ju vilken skillnad vi gör bland ungdomarna men vi behöver vara fler. Vill man ej vara med och vandra, så är det helt ok men vi behöver erat stöd för att fortsätta framåt. Fortsätta med samma glöd som vi gör i dagens läge. Kunna så småmingom bilda en förening av detta och kunna söker ex. bidrag till oss och ungdomarna. Allt vi gör idag tas ur egen ficka. Vi sa i början, att om vi alla sätter in 10kr i månaden, så har vi illafall alla råd med kaffe. I dagens läge har vi 190kr på vårt konto, som vi ej rör då vi ej vågar. Så allt annat som bensin, kaffe, nattvandrartelefoner, visitkort m.m. har tagits ur våra egna fickor just nu.

 Detta är inget gnällinlägg från mitt hål utan en bedjan: Vart var ni alla idag?

Ni som kommer fram till oss och talar om för oss vilket toppenjobb vi gör och vill veta mer om oss, ni var saknade idag. Vi kommer att fortsätta kämpa med samma glöd.

Så snart tiden räcker till kommer det upp en gilla sida på FB som kommer ersätta offentliga gruppen, ett instagram / twitterkonto ska skapas, flygblad ska delas ut i våra egna bostads områden i första hand, polisen ska kontaktas, för ett förhoppningsvis tätare samarbete mellan oss, Samverkan Kga/Dfs ansvarig kommer stötta oss vidare, vi ska även kontakta olika föreningar och informera om oss. Karlskoga tidningen och kuriren kommer ha ytterligare en artikel om oss imorgon den 13/11-14 om oss. 

 

Så med detta inlägg ville vi egentligen bara säga att vi saknade er idag.